ZDP-189 Bunka silver Hannya ali Sakura

€320,00

V sodelovanju s tattoo umetnico Ivo Gustinčič (Siva Lobanja) smo pripravili nekaj povsem posebnega: dva prelepa tattoo designa za ZDP-189 Bunko Silver.

ZDP-189 Silver Bunka je izdelana v kovačiji Yoshida Hamono na Japonskem, ki je družinsko podjetje z zelo dolgo tradicijo ročne izdelave različnega orodja in starodavnih japonskih mečev – katan, ki pa ima izkušnje s kovanjem iz jekla ZDP-189 na tradicionalen način. Srce noža je jeklo ZDP-189,  ki smo ga izbrali zato, ker smo s sistematičnim preizkušanjem potrdili njegove odlične lastnosti in dolgotrajno ostrino.

Več o nožu in gravurah si lahko preberete na spodnjih povezavah:

V kolikor vam Bunka ne ustreza, lahko oba motiva graviramo tudi na katerikoli drug japonski kuhinjski nož, najbolje pa prideta do izraza na poliranih površinah. V kolikor bi želeli dodati eno ali drugo gravuro na naročeni nož, k naročilu dodajte izbrano gravuro. Če pa bi želeli nekaj povsem drugačnega, pišite na luka@osterrob.si in v sodelovanju z Ivo lahko začnemo samo za vas ustvarjati unikaten design

Specifikacije rezila:
Jeklo: ZDP-189
Trdota (HRC lestvica): 65-67
Dolžina rezila: 190 mm
Dolžina noža: 325 mm
Širina rezila: 52 mm
Debelina rezila pri peti: 2 mm
Teža: 155 g
Dolžina ročaja: 125 mm 
Material ročaja: oreh
Proizvajalec: Yoshida Hamono

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 31 633 125 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
oreh

Priporočamo