ZA-18 Yoshida Damascus Set 2

Stara cena: 
410€
€369,00

Set sestavljata dva noža, ki se med sabo odlično dopolnjujeta in sta primerna za profesionalno kuhinjo (navdušeni boste nad ostrino in tankim rezilom!) in domače kuharske entuziaste in estete po duši (prelep damask vzorec!).

ZA-18 Yoshida Damascus Set 2 sestavljata najbolj znan japonski kuhinjski nož Santoku in malo manjši in ožji Petty nož. Santoku je s svojimi 18 cm odličen za vsakdanja kuhinjska opravila, sekljanje in rezanje zelenjave na deski ter pripravo mesa in rib. Petty nož (15 cm) je prave velikosti za manjša, prostoročna kuhinjska opravila, kjer nas zaradi svoje širine na cedilu pustijo široki večnamenski kuhinjski noži, odličen je namreč za lupljenje in pripravo zelenjave, ker je tanek in okreten pa tudi za filiranje porcijskih rib, razrez perutnine, rezanje manjših suhih mesnin in obrezovanje mesa.

Pred nami je torej je vrhunski vsestranski kuhinjski set, ki ga zaznamujejo popolna uravnoteženost, neverjetna ostrina, odpornost jekla proti rji, zanimiv 63 plastni damask vzorec in ročaj iz temnega palisandra.

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 (0)31 261 172 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Material opis: 
63 plastni damask
Ročaj opis: 
Palisander

Priporočamo