ZA-18 Yoshida Damascus Set 1

Stara cena: 
660€
€594,00

Set nožev ZA-18 Damascus sestavljajo trije noži, ki se med sabo odlično dopolnjujejo - Gyuto, Petty in Nakiri. Osnoven kuharjev nož Gyuto je s svojimi 21 cm optimalno velik nož za vsakdanja kuhinjska opravila, sekljanje in rezanje na deski, pripravo mesa in rib. Nakiri je tradicionalni japonski nož pravokotne oblike, ki je v prvi vrsti namenjen pripravi zelenjave. Petty nož (15 cm) je prave velikosti za manjša, prostoročna kuhinjska opravila, kjer nas zaradi svoje širine na cedilu pustijo široki večnamenski kuhinjski noži, odličen je namreč za lupljenje in pripravo zelenjave, ker je tanek in okreten pa tudi za filiranje porcijskih rib, razrez perutnine, rezanje manjših suhih mesnin in obrezovanje mesa. 

Noži so primerni za profesionalno kuhinjo (navdušeni boste nad ostrino in tankim rezilom!) in domače kuharske entuziaste in estete po duši (prelep damask vzorec!).

Pred nami je torej je vrhunski vsestranski kuhinjski set, ki ga zaznamujejo popolna uravnoteženost, neverjetna ostrina, odpornost jekla proti rji, zanimiv 63 plastni damask vzorec in ročaj iz temnega palisandra.

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 (0)31 261 172 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Material opis: 
63 plastni damask
Ročaj opis: 
Palisander