Warikomi bunka 160

€145,00

Warikomi bunka je manjši nož, ki vas bo navdušil s svojo vsestranskostjo in ostrino. Gre za super lahek, tanek in oster nož z dolgim in ravnim profilom in izrazito sprednjo konico.

Oblika rezila je bunka, vsestranski profil noža je namenjen sekljanju zelenjave in rezanju ribe in mesa. Nož bo navdušil vse, ki iščete manjši vsestranski nož, ki bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski, kakšen centimeter dolžine mu bo zmanjkal edino pri velikih kosih mesa.

San mai konstrukcija rezila, sredica je iz SKS93 jekla (60-61 HRC), ki lahko pridobi nekaj patine, zunanji plasti pa sta iz nerjavečega materiala, tako da bo patinirala zgolj srednja plast noža (rezilo). Vzdrževanje noža vam tako ne bo predstavljalo težav. SKS93 jeklo je zelo enostavno za vzdrževanje, tako da lahko super fino ostrino dosežete tudi tisti, ki še niste strokovnjaki na področju brušenja. 

Ročaj je iz magnolije in je D-oblike (poudarjen profil za desničarje!).

Specifikacije:
Jeklo: SKS93
Trdota (HRC lestvica): 60-61
Dolžina noža: 290 mm
Dolžina rezila: 160 mm 
Širina rezila: 48 mm
Debelina rezila: 1,7 mm
Teža: 95 g
Dolžina ročaja: 130 mm
Material ročaja: Magnolija
Proizvajalec: Misuzu

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 31 633 125 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
magnolija, D-Shaped
Dimensions: 160 mm × 50 mm × 2 mm