Tojiro Udon-Kiri 210

€125,00

Obožujemo japonske rezance! Čeprav vas spodbujamo, da jih vključite v tedenski/mesečni plan jedi, si lahko predstavljamo, da jih prav pogosto ne boste pripravljali.

Čeprav izgleda nož za rezance udon zelo specifičen, ga lahko uporabimo tudi za pripravo drugih domačih testenin! Odlično tudi za drobno sekljanje mesa ali zelišč.

Odličen nož za rezanje japonskih UDON rezancev. Rezilo je narejeno iz enega kosa nerjavečega jekla. Veliko in težko rezilo je odlično za rezanje dolgih pravokotnih udon rezancev, lahko pa ga uporabljate tudi za domače testenine in jušne rezance.

Nož ima tradicionalni japonski ročaj in je primeren za poklicno in domačo uporabo.

Specifikacije:
Jeklo: Nerjaveče jeklo
Trdota (HRC lestvica): 52-53
Dolžina rezila: 350 mm
Dolžina noža: 210 mm
Širina rezila: 73 mm
Debelina rezila: 2.4 mm
Teža: 305 g
Dolžina ročaja: 175 mm
Material ročaja: Magnolija
Proizvajalec: Tojiro

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 31 633 125 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: