Tojiro Santoku DP Hammered 170

€125,00

Tradicionalni japonski kuhinjski nož s kuro-uchi zaščitno patino in odtisi kladiv. Oblika in dolžina sta najbolj primerna za manjši vsestranski kuhinjski nož, ki bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski, kakšen centimeter dolžine mu bo zmanjkal edino pri velikih kosih mesa. 

Tojiro Hammered kolekcija - super izbira za vse ljubitelje tradicionalnih japonskih rezil. Tojirova DP Hammered serija ima rezilo iz treh plasti - odlično jeklo VG-10 na sredini, ki je za lažje brušenje in bolj sproščeno uporabo, oblečeno v dve plasti mehkejšega jekla. Gre za super ostro rezilo, ki bo ohranilo ostrino zelo dolgo časa.

Zaradi tradicionalnega japonskega lesenega ročaja je nož nekoliko lažji in bolj natančen za uporabo. Temna kuro-uchi zaščitna patina in intenziven vzorec odtisov kladiv pa sta pika na i tega japonskega noža.

Specifikacije:
Jeklo: VG-10
Trdota (HRC lestvica): 61
Dolžina rezila: 170 mm
Dolžina noža: 305 mm
Širina rezila: 49 mm
Debelina rezila: 2,3 mm
Teža: 135 g
Dolžina ročaja: 129 mm
Material ročaja: Magnolija
Proizvajalec: Tojiro

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 31 633 125 ali pišite na luka@osterrob.si.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
magnolija, D-Shaped
Dimensions: 170 mm × 49 mm × 2.3 mm

Priporočamo