Tojiro Garasuki

€125,00

Pravi težki poklicni japonski kuhinjski nož za rezanje perutnine. Ima krepko enostransko brušeno rezilo in trdno špico. Rezilo je debelo 3 mm, tako da lahko brez težav razrežemo manjše kosti, špičasta konica rezila pa je idealna za ločevanje mesa od kosti. Rezilo je narejeno iz VG-10 jekla, ki je kovano do trdote 60-61 HRC.

Specifikacije:
Jeklo: VG-10
Trdota (HRC lestvica): 60-61
Dolžina rezila: 150 mm
Dolžina noža: 280 mm
Širina rezila: max 40 mm
Teža: 170 g
Dolžina ročaja: 120 mm
Material ročaja: Micarta
Proizvajalec: Tojiro

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 31 633 125 ali pišite na luka@osterrob.si.

Proizvajalec: 
Material: 
Material opis: 
60 - 61 HRC
Ročaj opis: 
umetna masa, odličen oprijem