Petty AUS8 135

€80,00

Mali, vsestranski kuhinjski nož, dolžine 135 cm, ki ga lahko uporabljamo za vse od lupljenja zelenjave do obrezovanja sadja in sekljanja zelišč na dilci. 

Noži AUS8 linije so oblikovani za kuharje, ki iščejo klasični zahodni nož s kvalitetnim japonskim jeklom. Eleganten, dobro uravnotežen japonski nož, ki bo postal en vaših najljubših.

Dvostransko brušeno rezilo je sestavljeno iz 3 plasti jekla. Sredica je kovana iz AUS8 jekla (trdote 58 HRC), oblečena pa je v 2 mehkejši plasti nerjavečega jekla. Nož je zato zelo enostaven za vzdrževanje in odličen za brušenje na vodobrusnih kamnih.

Nož ima mahagoni ročaj iz pakka lesa s tremi okrasnimi zakovicami. Material ročaja je laminiran les, ki je sestavljen iz 70% lesa in 30% umetne mase in je izjemno vzdržljiv in zelo odporen na vlago.

Izdelan v Sekiju, ki je zibelka kovaške obrti na Japonskem in ima že več kot 800 letno tradicijo izdelave katan in drugega samurajskega orožja. Nož za vse življenje!

**
Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 (0)31 261 172 ali pišite na luka@osterrob.si

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Dimensions: 135 mm × 25 mm × 2 mm

Priporočamo