Mcusta Basic Damascus / torbica

Stara cena: 
195€
€136,50

Odprodaja -30%

----

Mcusta Basic Pocket Knife Rosewood Damascus je mali žepni zložljivi nož iz VG-10 jekla (60 HRC) in s 33 plastnim damask vzorcem.  Nož je v kompletu s torbico, ki jo lahko zapnemo na pas. Zaklep rezila je pri Basic liniji "frame lock" - to pomeni, da je zaklep integriran v ročaj.

Na voljo v treh različnih barvah ročajev:
Black Micarta Damascus
African Ebony Damascus
Cocobolo Damascus

Dimenzije: ročaj 115 mm / celotna dolžina 193 mm / rezilo 85  x 21 x 3 mm

Ob nakupu spodaj v spustnem meniju izberite barvo ročaja.  Black Micarta in African Ebony sta na voljo v zelo omejeni količini. Če potrebujete dodatne informacije ali več fotografij, pišite na lucija@sharpedgeshop.com.

Gre za manjši, lahek nož preprostega dizajna in izdelan iz kvalitetnega japonskega jekla. Primeren za vsestransko uporabo izven kuhinje. Izdelek ni primeren za stik z živili.  

----

Mcusta Zanmai (Marusho Industry Inc.) je Japonsko družinsko podjetje, ki premika meje tradicionalnega kovaštva k izdelovanja nožev z najnovejšimi stroji in sodobnimi materiali. Mcusta noži so lasersko izrezani in ročno brušeni. Kombinacija visoke tehnologije in natančne ročne izdelave zagotavlja popolnost v dizajnu, ravnotežju noža in vrhunski ostrini.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
Black Micarta / African Ebony / Cocobolo
s torbico