L.S.D Boning Knife 145

€95,00

Nož za izkoščičevanje, ločevanje mesa od kosti. Primeren za različne vrste mesa, obrezovanje, izkoščičevanje in ostala mesarska opravila. Dolžina rezila je 145 mm. 

Ročaj in oblika rezila omogočata različne prijeme in tehnike rezanja. Ročaj je iz orehovega lesa in ga je pred prvo uporabo (ter kasneje tudi občasno med uporabo) dobro namazati z oljem za les.

Ta nož lahko uporabljamo tudi za druga opravila v kuhinji. Zaradi svoje oblike je lahko odličen manjši, vsestranski kuhinjski nož. Rezilo je iz odličnega jekla, ki je odporono na rjo, trdote 58 HRC. 

Nabrušeno je ročno in bo ostalo zelo dolgo časa ostro. Gre za glavnega delovnega konja, zato ga priporočamo v kombinaciji z diamantno brusno palico, da lahko sproti popravljamo ostrino. 

Primerno za vse ljubiteljske in profesionalne kuharje - mesarje.

Specifikacije:
Jeklo: L.S.D
Konstrukcija: 3 plastna laminirana
Material ročaja: oreh
Proizvajalec: Yoshida Hamono

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 (0)31 261 172 ali pišite na luka@osterrob.si.

Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
orehov les

Priporočamo