Grand Chef Gyuto

€190,00

Takayukijev gyuto iz serije Grand Chef Uddeholm Swedish steel je namenjen predvsem profesionalni kuhinji, kjer se dnevno razrežejo velike količine zelenjave in mesa. Popolna uravnoteženost bo blagodejno vplivala na kuharjevo zapestje. Visokokakovostno švedsko jeklo, z izredno malo nečistočami,  bo ohranilo rezilo ostro zelo dolgo časa. Hrc 61-63.

Grand Chef Gyuto

This Takayuki gyuto knife from the Grand Chef Uddeholm Swedish steel series has been designed primarily for the use in professional cooking, where large quantities of vegetables and meat are cut daily. Its perfect balance has a beneficial impact on chefs’ wrists. High quality Swedish steel with an extremely low level of impurity will keep the blade sharp for a very long period of time. Hardness 61-63 HRC.

 

To place an order please contact us at luka@osterrob.si

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Ročaj opis: 
Micarta
Dimensions: 210 mm × 42 mm × 3 mm
Izberite dimenzije noža.

Komentarji

Meni osebno eden najljubših. Uporabljam ga praktično za vse, nož pa ostaja neverjetno ostrer iz dneva v dan.

Priporočamo