Ginsanko Nashiji Gyuto 240

€215,00

Gyuto ali Chef's knife je vsestranski kuhinjski nož, ki bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski. Ta nož bo ustrezal tako profesionalnemu kot tudi ljubiteljskemu kuharju. Dolžina rezila je 240 mm.

Srce noža je Silver Steel III jeklo, trdote cca 63 HRC, ki mu pravijo tudi Ginsan Steel ali Ginsanko. Glavna odlika tega jekla je, da se dobro upira rji. Nož ima wo-style tradicionalni japonski ročaj iz magnolije.

O kovačiji: Harukaze po japonsko pomeni »vetrovna pomlad«. Pri tej kovačiji združujejo odlično tradicionalno jedrna jekla z nerjavečimi zunanjimi plastmi in zanimivimi, kvalitetnimi ročaji. Na nožih je v kanji pisavi odtisnjen podpis kovačije. Ročno kovno v in Tosi na Japonskem. 

Specifikacije:
Jeklo: Ginsanko (Silver III)
Trdota (HRC lestvica): 63
Dolžina rezila: 240 mm
Dolžina noža: 395 mm
Širina rezila: 48 mm
Debelina rezila: 2,1 mm
Teža: 165 g
Dolžina ročaja: 140 mm
Material ročaja: magnolija
Proizvajalec: Harukaze

Kako nabrusiti nož? Obiščite naš YouTube video ali tečaj in se naučite osnov brušenja. Na servis brušenja lahko prinesete nož k nam v Staro Tobačno, pokličete +386 (0)31 261 172 ali pišite na luka@osterrob.si

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Material: 
Ročaj opis: 
magnolija