Burgerji & hotdogi

€7,80

Dober tek predstavlja posebno izdajo za vse navdušence nadgrajene ulične hrane. Nova publikacija Burgerji & hotdogi bo poskrbela za pestro sezono okusnega druženja na prostem!

  • katero meso izbrati za burgerje
  • ABC priprave burgerjev
  • goveji, svinjski, perutninski, jagnječji, ribji in vegi burgerji
  • domače klobase za izvrstne hotdoge
  • najboljši domači kruhki
  • omake in priloge
  • triki, namigi & zanimivosti

Burger je ikonična jed, ki nikjer po svetu ni zamrla in tudi pri nas ne bo, le z veliko zamudo je k nam prišla. Po začetni obsedenosti z burgerji zdaj ostajajo na trgu kakovostni ponudniki in izkušeni jedci, ki vedo, kaj je dobro. A kako ta okus poustvariti doma? Pri tem izzivu vam pomagamo Matej Stipanič z zbirko receptov in nasvetov, zbranih v tej novi publikaciji. Vse več ljubiteljev dobrih burgerjev želi doma poustvariti burger, ki so ga jedli v lokalih s kakovostno hitro hrano: želijo lepe puhaste štručke, okusno dišeče in ravno prav pečeno meso, pa domiselne omake in priloge, ki vse skupaj povežejo v en velik užitek. V novi tematski izdaji revije Dober tek Burgerji & hotdogi so zbrani najboljši nasveti za pripravo burgerjev in nadgrajenih hotdogov, ki jih je Matej Stipanič iz prve roke spoznal v dobrih petih letih raziskovanja.

Glavni avtor publikacije MATEJ STIPANIČ že vrsto let raziskuje različne tipe žarov, tehnike peke in vrste mesa, svoje nasvete in recepte pa objavlja v blogu Custom Grill. Je strasten mojster žara, ki želi s svojim delovanjem kulturo uživanja mesa povzdigniti na višjo raven. 

Katere nože priporoča Custom Grill? Matejev osebni arzenal, ki ga priporoča vsem mesojedim ljubiteljem žara smo zbrali TUKAJ!  

Kategorija: 
Proizvajalec: