30 dni / 30% popusta na vse izdelke

Na situacijo, v kateri smo se nepričakovano znašli brez izjeme vsi, lahko gledamo z dveh zornih kotov: predstavljamo si, da se svet okoli nas podira in ga ne prepoznamo več ali pa se odločimo za edinstveno priložnost za prevetritev starih miselnih vzorcev. 

Lahko si vzamemo čas zase na sprehodih v naravi, se doma, med štirimi stenami, družimo s svojimi ljubljenimi, preizkušamo nove recepte, končno preberemo tisto knjigo, kjer je zaznamek sameval na 21. strani že več mesecev, se posvetimo novim hobijem, naslikamo portret družinskega psa, se naučimo kakšnega novega jezika ali pa nabrusimo svojo zbirko (topih) nožev.

Siti slabih novic? Tudi mi. Zato imamo za vas eno zelo dobro – naslednjih 30 dni bomo imeli na vse izdelke v spletni trgovini OsterRob 30% popust. Prav na vse!

Končno je po znižani ceni lahko vaša tista Tamahagane kengata in Sukenarijeva bunka. Za močan imunski sistem priporočamo veliko zelenjave – zakaj je ne bi nasekljali s Katojevim nakirijem? POGLEJTE PONUDBO NOŽEV

Popust se samodejno obračuna v vozičku. Poštnina je brezplačna pri naročilih nad 50€. Kmalu pa pripravljamo tudi možnost spletnega plačila!

***

Pomembna obvestila

Trgovina in spletna naročila

Prejšnji teden je tudi naša trgovina zaprla vrata, celotna ekipa pa dela od doma - vsak iz ekipe 1x tedensko skrbno in varno zapakira vaša naročila in jih preda dostavni službi. Vsem, ki nas sicer radi obiščete v naših prostorih, v naslednjem mesecu ponujamo za vsa spletna naročila nad 50€ brezplačno poštnino! Naročila lahko oddate na spletni strani www.osterrob.si in naših ostalih kontaktnih naslovih. Če boste imeli kakšna posebna vprašanja in potrebovali nasvet glede izbire, brušenja, nege ... bomo dosegljivi na telefonu, e-mailu in vseh socialnih omrežjih. Trenutno je plačilo možno po povzetju, za naslednji teden pa bo možno tudi preko spletnih plačil (kreditna kartica in paypal).

Tečaji

Do nedavnega odpovedujemo vse tečaje, saj je težko napovedati, kdaj se bo življenje zopet vrnilo na ustaljene tirnice. Vsi z že plačanimi in rezerviranimi termini, boste dobili obvestilo o novih datumih tečajev. Če vam novi termini ne bodo ustrezali, boste prejeli darilni bon v vrednosti tečaja.

Podprite lokalna in mala podjetja

Dobro se zavedamo, da samoizolacija najbolj močno vpliva na restavracije, bare, lokalne trgovine, športne centre, mala podjetja… Če le lahko, vas spodbujamo, da razmislite o tem, da jih s svojimi nakupi, udeležbo na spletnih tečajih, spletnimi nakupi in naročili hrane na dom podprete in pomagate v teh težkih časih. Pripravljamo nekaj zanimivih idej, s katerimi bomo lahko prispevali k naši skupnosti - več informacij sledi kmalu! 

Kuhajte, ustvarjajte in se igrajte

Biti doma je sedaj najboljša in najbolj pametna možnost! Ta čas lahko odlično izkoristite za kuhanje in pripravo svojih najljubših jedi. Čas je, da se končno naučite nabrusiti svoj ljubljeni nož. Sedaj je tudi čas, da pustite svoji ustvarjalni plati na dan. Čas je za igranje in domišljijo. Čas je za knjige in filme. Karkoli počnete, ne prepustite se skrbem.