Traditional Stone 6000

€55,00
Za brušenje vseh vrst rezil priporočamo vodobrusne kamne Naniwa, ki so namenjeni profesionalni in domači uporabi za hitro in učinkovito brušenje. Zelo dobra cena glede na kvaliteto kamna.

NAMEN:

Primerno za japonske in nemške kuhinjske nože, britve in mizarska orodja. Kamen granulacije #6000 je za fino brušenje rezil in odstranjevanje igle, lahko deluje kot zadnji kamen. Po uporabi tega kamna svetujemo uporabo usnjene polirne palice.

UPORABA:

Obraba Traditional kamna je počasna in pri brušenju ne potrebujemo sile. Glavna razlika med Traditional in Super Stone linijo kamnov pa je čas namakanja - kamne Traditional linije pred brušenjem namočimo v vodo za cca 30 min.

Prednosti brušenja z vodobrusnim kamnom so, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabosti pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti.

KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?

Vabljeni k ogledu naše video male šole brušenja: www.youtube.com/watch?v=v2Hb8iUoK3E ter na Tečaj brušenja nožev www.osterrob.si/brusenje/tecaj-brusenja.

**Kamen je brez podstavka in ga lahko uporabljamo obojestransko, spodnja slika je simbolična.**

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: 
Dimensions: 210 mm × 70 mm × 20 mm

Priporočamo