Traditional stone 220

€39,00

Za brušenje vseh vrst rezil priporočamo vodobrusne kamne Naniwa, ki so namenjeni profesionalni in resni domači uporabi za hitro in učinkovito brušenje. Zelo dobra cena glede na kvaliteto kamna.

NAMEN:
Primerno za japonske in nemške kuhinjske nože, britve in mizarska orodja. Kamen granulacije #220 je za grobo brušenje poškodovanih oz. čisto neostrih rezil, popravljanje poškodb, spreminjanje geometrije rezila... Prav tako lahko z njim ravnate in za brušenj pripravite kamne od #1000 dalje. Ta grobi vodobrusni kamen odstranjuje kovino zelo hitro in učinkovito. 

UPORABA:
Obraba Traditional kamna je počasna in pri brušenju ne potrebujemo sile.  Glavna razlika med Traditional in Super Stone linijo kamnov pa je čas namakanja - kamne Traditional linije pred brušenjem namočimo v vodo za cca 30 min.

Prednosti brušenja z vodobrusnim kamnom so, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabosti pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti.

KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?
Vabljeni k ogledu naše video male šole brušenja  ter na Tečaj brušenja nožev.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: 
Dimensions: 210 mm × 70 mm × 20 mm