Sharpening Stone 1000/6000

€45,00

Z vodobrusnim kamnom lahko hitro in kakovostno nabrusimo japonski nož. Pred brušenjem kamen namočimo v vodi za cca 15 min.

Prednost brušenja z vodobrusnim kamnom je, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabost pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti.

Kamen je za splošno in fino brušenje. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 1000 in 6000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje. Kombinacija 1000/6000 je odlična za tanke in fine nože ter nože iz bolj kvalitetnih jekel, kot so ZDP-189, Shirogami in Aogami. 

KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?

Vabljeni k ogledu naše male šole brušenja: www.youtube.com/watch?v=v2Hb8iUoK3E ali pa na Tečaj brušenja nožev!

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: