Set za brušenje HOME [-15%]

€63,75
Stara cena: 
75 €

Vse kar potrebujete, da bo vaš nož vedno v vrhunski pripravljenosti na katero boste ponosni! Set za brušenje HOME je nadgradnja našega Basic Seta. Glavna razlika med njima je, da ima Set za brušenje HOME kamen fine granulacije 6000, kar pomeni, da je odličen za tanke in fine nože ter nože iz bolj kvalitetnih jekel, kot so ZDP-189, Shirogami in Aogami

Z vodobrusnim kamnom 1000/6000 lahko hitro in kakovostno nabrusimo japonski nož. Pred brušenjem kamen namočimo v vodi za cca 15 min. Sestavljen je iz dveh kamnov granulacije 1000 in 6000. Kamen je v kompletu s podstavkom za lažje brušenje. Redna cena kamna je 45€. Z vodobrusnim kamnom s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, seveda pa se je treba pravilne tehnike naučiti - lahko se nam pridružite na našem Tečaju brušenja nožev, kjer se poglobimo v tehnike brušenja, popravila rezil, trike in skrivnosti ostrine.  

Pritrjen nastavek na nožu nam pomaga ohranjati vedno enak kot brušenja na vodobrusnem kamnu. Mehka plastika služi zato, da se ne poškoduje rezilo, posebna keramična prevleka pa za drsenje po vodobrusnem kamnu. Redna cena 12€.

Usnje za poliranje in odstranjevanje igle po koncu brušenja. Možnost nanosa polirnih past. Redna cena je 18€.

KAKO NABRUSIMO KUHINJSKI NOŽ?
Prednosti brušenja z vodobrusnim kamnom so, da s pravilno tehniko dosežemo izredno ostrino rezila, slabosti pa, da se je treba pravilne tehnike naučiti. Vabljeni k ogledu naše video male šole brušenja ter na Tečaj brušenja nožev.

Kategorija: 
Proizvajalec: 
Granulacija: